Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Tule Suvantoon asiantuntijaksi

Haemme Suvantoon Väkivaltatyön asiantuntijaa

Suvanto ry:n asiantuntijat työskentelevät ikääntyneiden lähisuhdeväkivallan ja kaltoinkohtelun kokijoiden ja tekijöiden kanssa. Pääsääntöiset työtehtävät ovat yksilöllinen keskusteluapu, vertaisryhmien suunnittelu ja ohjaus, matalan kynnyksen kohtaava työ, sekä alan ammattilaisten kanssa tehtävä yhteistyö.

Ikääntyneiden kanssa tehtävässä väkivaltatyössä edellytämme vähintään ammattikorkeakoulutasoista tutkintoa, kuten Sosionomi (AMK) tai Geronomi (AMK). Eduksi luetaan kokemus ja osaaminen väkivalta- ja/tai kriisityöstä, sekä kiinnostus työskennellä ikääntyneiden henkilöiden kanssa. Arvostamme myös hyviä vuorovaikutustaitoja, rohkeaa työhön tarttuvaa otetta ja halua kehittää ikääntyneiden väkivaltaongelmasta kärsivien parissa tehtävää työtä.

Suvanto ry:ssä pääset tekemään ja kehittämään ainutlaatuista ja tärkeää työtä Suomessa.

Yhdistyksellä on käytössä työterveyshuolto ja asiantuntijoilla on mahdollisuus työnohjaukseen. Tuemme työtä perehdytyksen, henkilökohtaisten keskustelujen ja kehittämispäivien avulla. Työtä tehdään arkisin, pääsääntöisesti klo 8-16 välisenä aikana. Toimistomme sijaitsee Helsingissä Nordenskiöldinkadulla ja pääsääntöinen työskentelyalue on Pääkaupunkiseudulla.

Työsuhde tehdään alkuun määräaikaisena 31.12.2023 saakka, mutta rahoituksen jatkuessa se voidaan vakinaistaa. Palkkaus: G27-28 (2786 € – 3 276 €/kk)

Hakuaika: 15.12.2022.- 15.01.2023 (haastatteluja voidaan järjestää jo hakuaikana)

Lisätietoa:
Janne Pulkkinen,
toiminnanjohtaja,
p 050-4690050
(19.–22.12. ja 9.–13.1. arkisin klo 10–16)

Hakemukset: janne.pulkkinen@suvantory.fi