Suvanto mukana En ainakaan minä kampanjassa!

En ainakaan minä on Ensi- ja turvakotien liiton viime perjantaina käynnistämä kansalaistoiminnan kampanja. Kampanja on jäsenyhdistysten vapaaehtoisten, jäsenten, asiakkaiden, luottamushenkilöiden ja työntekijöiden suunnittelema ja siinä on mukana 24 liiton jäsenyhdistystä. Kampanjan tarkoituksena on hälventää ennakkoluuloja avun hakemista kohtaan ja innostaa ihmisiä mukaan kansalaistoimintaamme: jäseniksi, vapaaehtoisiksi ja lahjoittajiksi.

Kampanjan päätapahtumapäivä on lauantai 5.10., jolloin järjestetään kampanjan päätapahtuma Helsingin rautatieasemalla seitsemän pääkaupunkiseudun yhdistyksen yhteistyönä, sekä 14 kampanjatapahtumaa ympäri Suomen. Suvanto ry on päätapahtumassa mukana, joten tervetuloa tapaamaan meitä rautatieasemalle.

Kampanja tulee näkymään viikoilla 40 ja 41 Ylen kanavilla videoiden muodossa ja Yle Puheella äänitarinoina. Kampanjan nettisivut sijaitsevat osoitteessa www.enainakaanmina.fi ja niille on koottu sekä aitoja tarinoita yhdistyksistä apua saaneilta tai siellä auttaneilta ihmisiltä, että erilaisia mahdollisuuksia tulla mukaan toimintaamme