ETSIMME TOIMINNANJOHTAJAA

TURVALLISEN VANHUUDEN PUOLESTA – SUVANTO RY ETSII TOIMINNANJOHTAJAA

Nykyisen toiminnanjohtajamme lähtiessä kohden uusia haasteita, etsimme uutta toiminnanjohtajaa jatkamaan ja uudistamaan valtakunnallisen asiantuntija- ja kansalaisjärjestömme tarinaa.

Toiminnanjohtajana vastaat järjestön operatiivisen toiminnan ja hankkeiden johtamisesta, varmistat järjestön perustehtävän toteutumisen, toimit lähiesimiehenä järjestön 6:lle toimihenkilölle ja osallistut toteutettavaan asiantuntijatyöhön. Toimit järjestön edustajana verkostoissa alueellisesti ja valtakunnallisesti, luot uusia kontakteja sekä vastaat järjestön sisäisen ja ulkoisen viestinnän onnistumisesta.

Teet tiivistä yhteistyötä luottamushenkilöiden, yhteistyökumppaneiden ja rahoittajien kanssa. Vastaat taloushallinnosta ja resurssien riittävyydestä. Varmistat, että toiminnan seuranta, arviointi ja raportointi hallitukselle, jäsenistölle, rahoittajille ja yhteistyökumppaneille toteutuu. Teet vaikuttamistyötä, seuraat toimintaympäristöä ja kehität toimintaa yhdessä järjestön puheenjohtajan, hallituksen ja toimihenkilöiden kanssa.  Osan työajastasi toivomme sinun tekevän asiakastyötä.

Toivomme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, vankkaa kokemusta järjestöjohtamisesta, esimiestyöstä ja taloushallinnosta. Sinulla on vahvaa osaamista järjestöavustusten ja rahoitusten hakemisesta, erityisesti STEAn avustustoiminnasta sekä valmiudet asiakastyöhön. Eduksesi on ymmärrys järjestön erityisalasta; ikääntyneisiin kohdistuvasta kaltoinkohtelusta ja/tai lähisuhdeväkivaltailmiöstä. Arvostamme hyviä suullisia ja kirjallisia viestinnän taitoja, vuorovaikutustaitoja, joustavaa työotetta, toimintaa tukevia verkostoja ja kontakteja sekä verkostoitumiskykyä.

Tukenasi on asiantunteva hallitus ja osaava henkilöstö. Lisätietoa järjestön toiminnasta: Turvallisen vanhuuden puolesta – Suvanto ry:n www.suvantory.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa hallituksen varapuheenjohtaja Olli Lehtonen 27.8. klo 14-16 ja 3.9. klo 16-18  puh. 045 – 149 8844.

Hakemus ja tehtävän kannalta olennainen ansioluettelo tulee toimittaa 6.9.2020 mennessä sähköpostiosoitteeseen info@suvantory.fi

Noudatamme yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta. Voit esittää hakemuksessasi palkkatoiveesi.

Toivomme sinun ottavan tehtävän vastaan 19.10.2020 tai sopimuksen mukaan.