Etsitään tuntityötä tekevää hankevastaavaa Tikka-hankkeeseen

Hei sinä kaupallista alaa tai oikeustiedettä opiskeleva!

Kiinnostaako osa-aikainen tuntityö ikääntyneiden taloudellisen hyväksikäytön tunnistamiseen ja puuttumiseen työkaluja kehittävässä Tikka-hankkeessa?

Sinulla on kokemusta tai ymmärrystä projektimaisesta työskentelystä. Pankkimaailma tai maistraattien toiminta on sinulle tuttua. Osaat toimia erilaissa tiimeissä ja ammattilaisverkostoissa. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja tiedon hakemiseen – myös englanniksi. Et pelkää esiintyä ja esitellä asiaasi yleisön edessä. Vastaat hankeen käytännön toteutuksesta, yhteistyöverkoston koordinoinnista ja sujumisesta, raportoinnista ja viestinnästä.

Tikka-hankkeen tarkoituksena on kehittää pankkitoimihenkilöille ja maistraattien työntekijöille työkaluja tunnistaa ja toimia ikääntyneiden taloudellisissa hyväksikäyttötilanteissa tai niitä epäiltäessä. Hanke pääsee kunnolla vauhtiin kun astut remmiin, ja kestään keväälle 2017(n. 12 kk).

Toimit itsenäisesti Tikka-hankkeesta vastaavana toiminnanjohtajan alaisuudessa, mutta tukenasi on koko Turvallisen vanhuuden puolesta – Suvanto ry:n työyhteisö ja verkostomme. Ikääntyneiden asioihin pääset tutustumaan järjestömme kautta. Haluat oppia uutta ja jakaa osaamistasi työyhteisömme hyväksi.

Toimipisteesi sijaitsee Helsingissä toimistossamme. Noudatamme toimistotyöaikaa, mutta voit tehdä työtä myös etänä ja sinulle sopivana ajankohtana. Kuukausittainen työaika on 50 – 60  tuntia työtehtävistä riippuen. Noudatamme Yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta ja palkkauksessa G-palkkaluokan mukaisia tuntipalkkoja.

Vapaamuotoiset hakemukset 31.12.2016 mennessä sähköpostitse leena.serpola-kaivo-oja@suvantory.fi. Haastattelut tammikuun 2016 aikana. Toivomme sinun aloittavan tehtävässäsi viimeistään helmikuussa 2016.

Lisätietoa vkolla 51 ja 52 klo 9-16 toiminnanjohtaja Leena Serpola-Kaivo-oja puh. 040 848 2277.