Kansanedustaja Katja Taimela Suvanto ry:n hallituksen puheenjohtajaksi

SDP:n kansanedustaja Katja Taimela valittiin 23.11.2016 Turvallisen vanhuuden puolesta – Suvanto ry:n uudeksi puheenjohtajaksi. Taimela seuraa puheenjohtajan tehtävässä vuodesta 2009 yhdistystä ansiokkaasti luotsannutta ylisosiaalineuvos Aulikki Kananojaa.

– Koen Suvanto ry:n toimintakentän omakseni. Kansanedustajana olen saanut paljon palautetta vanhusten kaltoinkohtelusta. Se ilmenee monin tavoin ja on kokonaisuudessaan suuri ongelma ja häpeäpilkku yhteiskunnassamme.

– On tärkeää nostaa näitä asioita esille ja avata ihmisten silmiä niille. Lisäksi yhdistyksen puitteissa pystymme suoraan auttamaan näissä tilanteissa olevia ihmisiä, Taimela sanoo.

Turvallisen vanhuuden puolesta – Suvanto ry on valtakunnallinen erityisasiantuntija- ja kansalaisjärjestö, joka puolustaa ja auttaa väkivallan, hyväksikäytön ja kaltoinkohtelun uhan alla eläviä ikääntyneitä ihmisiä ja heidän läheisiään.

Suvanto ry ylläpitää auttavaa ja neuvovaa puhelinpalvelua, tarjoaa vertaistukea väkivaltaa kokeneille ikäihmisille sekä antaa asiantuntija-apua ikääntyneiden parissa työskenteleville eri alojen ammattilaisille, vapaaehtoisille ja opiskelijoille.

Lisätietoa

Katja Taimela
Kansanedustaja
katja.taimela@eduskunta.fi
puh. 09 432 3154

Leena Serpola-Kaivo-oja
Toiminnanjohtaja
leena.serpola-kaivo-oja@suvantory.fi
puh. 040 848 2277

Turvallisen vanhuuden puolesta – Suvanto ry:n internet-sivut

Suvanto ry Facebookissa

Kuva: Eduskunta