TURVALLISEN VANHUUDEN PUOLESTA – SUVANTO RY ETSII TOIMINNANJOHTAJAA

Nykyisen toiminnanjohtajamme lähtiessä kohti uusia haasteita, etsimme uutta toiminnanjohtajaa jatkamaan ja uudistamaan valtakunnallisen asiantuntija- ja kansalaisjärjestömme tarinaa.

Toiminnanjohtajana vastaat järjestön operatiivisen toiminnan ja hankkeiden johtamisesta, varmistat järjestön perustehtävän toteutumisen, toimit lähiesimiehenä järjestön toimihenkilöille ja osallistut toteutettavaan asiantuntijatyöhön. Toimit järjestön edustajana verkostoissa alueellisesti ja valtakunnallisesti, luot uusia kontakteja sekä vastaat järjestön sisäisen ja ulkoisen viestinnän onnistumisesta.

Teet tiivistä yhteistyötä luottamushenkilöiden, yhteistyökumppaneiden ja rahoittajien kanssa. Vastaat taloushallinnosta ja resurssien riittävyydestä. Varmistat, että toiminnan seuranta, arviointi ja raportointi hallitukselle, jäsenistölle, rahoittajille ja yhteistyökumppaneille toteutuu. Teet vaikuttamistyötä, seuraat toimintaympäristöä ja kehität toimintaa yhdessä järjestön puheenjohtajan, hallituksen ja toimihenkilöiden kanssa.

Toivomme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, vankkaa kokemusta järjestöjohtamisesta, esimiestyöstä ja taloushallinnosta. Sinulla on vahvaa osaamista järjestöavustusten ja rahoitusten hakemisesta, erityisesti RAY:n (nyk. STEA:n) avustustoiminnasta. Eduksesi on ymmärrys järjestön erityisalasta; ikääntyneisiin kohdistuvasta kaltoinkohtelusta ja/tai lähisuhdeväkivaltailmiöstä. Arvostamme hyviä suullisia ja kirjallisia viestinnän taitoja, vuorovaikutustaitoja, joustavaa työotetta, toimintaa tukevia verkostoja ja kontakteja sekä verkostoitumiskykyä.

Tukenasi on asiantunteva hallitus ja osaava henkilöstö. Lisätietoa järjestön toiminnasta on Turvallisen vanhuuden puolesta – Suvanto ry:n sivuilla: www.suvantory.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Leena Serpola-Kaivo-oja torstaina 9.2 ja perjantaina 10.2 klo 10–12 sekä maanantaina 13.2 ja 20.2 klo 8–10.

Hakemus ja tehtävän kannalta olennainen ansioluettelo tulee toimittaa 22.2.2017 klo 15.00 mennessä sähköpostiosoitteeseen leena.serpola-kaivo-oja(at)suvantory.fi.

Noudatamme yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta. Voit esittää hakemuksessasi palkkatoiveen.

Haastattelut järjestetään maaliskuun aikana. Toivomme sinun ottavan tehtävän vastaan viimeistään toukokuussa 2017.