Yhteistyökumppanit

Turvallisen vanhuuden puolesta – Suvanto ry:n toiminnalla edistetään väkivallan, hyväksikäytön ja kaltoinkohtelun uhan alla elävien ikääntyneiden ja heidän läheistensä asioiden eteenpäin viemistä. Järjestön toiminnan mahdollistaa yhteistyö valtakunnallisten ja alueellisten vanhus- ja väkivaltatyötä tekevien toimijoiden kanssa.

Suvanto ry on Ensi- ja turvakotien liiton, Vanhus- ja lähimmäispalvelun liiton ja Vanhustyön keskusliiton jäsenjärjestö. Yhdistyksellä on vuosien kokemus yhteistyötä myös monien muiden valtakunnallisten vanhustyötä tekevien sekä väkivallan vastaista toimintaa ja turvallisuutta edistävien toimijoiden, kuten järjestöjen, kuntien ja valtakunnallisten organisaatioiden kanssa.

Yhdistys tekee koulutusyhteistyötä useiden sosiaali- ja terveysalan oppilaitosten, ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen kanssa jakaen tietoa ikääntyneisiin kohdistuvasta kaltoinkohtelusta. Jos yhteisösi tai organisaatiosi on kiinnostunut yhteistyöstä, kuten yhteisista hankkeista, ota rohkeasti yhteyttä.

Oppilaitosyhteistyö

Amiedu Metropoli ammattikorkeakoulu
Laurea ammattikorkeakoulu
Helsingin sosiaali- ja terveysalan oppilaitos