Hankkeet

Turvallisen vanhuuden puolesta − Suvanto ry:n hankkeilla ja projekteilla edistetään ikääntyneiden ihmisten asemaa yhteiskunnassa sekä nostetaan kaltoinkohtelu-ilmiötä yleiseen tietoisuuteen ja yhteiskunnalliseen keskusteluun.

Käynnissä olevat yhdistyksen omat hankkeet

  • Vanhusten kaltoinkohtelun ja lähisuhdeväkivallan vastaisen työn juurruttaminen arjen käytäntöihin –  JUURI-HANKE 2013-2017. Yhteistyökumppanit ovat Oulun ensi- ja turvakoti ja Oulun Seudun Mäntykoti. Rahoittaja on STEA.
  • Erasmus+ -oppimiskumppanuushanke Socio-drama Tackling Ageism, Preventing Abuse 2015-2017. Yhteistyökumppanit ovat: Age Action Ireland sekä Gaiety School of Acting Irlannista, Anziani e Non Solo Italiasta ja Asociatia HABILITAS Centru de Resurse si Formare Profesionala Romaniasta. Rahoittaja on EU.

Vastikään päättyneet hankkeet:

  • Tikka-hanke, jossa kehitetään työkaluja tunnistaa ja toimia ikääntyneiden henkilöiden taloudellisen hyväksikäytön tilanteissa tai niitä epäiltäessä. Hankkeen kohderyhmään kuuluvat pankkitoimihenkilöt ja maistraattien työntekijät. Rahoittaja on oikeusministeriö.

Yhteistyö muissa hankkeissa

Lisätietoa meneillään olevista ja päättyneistä hankkeista löydät vasemmalla olevasta valikosta.