Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Vertaistuen ryhmät

Vertaistukea läheisissä ihmissuhteissa kaltoinkohtelua kokeneille ikääntyneille

Oletko kokenut väkivaltaa tai sen uhkaa läheisissä ihmissuhteissasi? Tule mukaan vertaistuen ryhmäämme! Siellä ”yhdessä murheet puolittuvat ja ilot kaksinkertaistuvat.”

Järjestämme väkivaltaa, kaltoinkohtelua tai hyväksikäyttöä kokeneille ikääntyville ammatillisesti ohjattua vertaistuen ryhmätoimintaa.  Vertaistuen ryhmässä sinua kuunnellaan ja sekä saat mahdollisuuden jakaa omia kokemuksiasi vertaisten kanssa. Sinua tuetaan turvallisen ilmapiirin ympäröimänä – juuri sellaisena kuin olet.

Tietoa ryhmästä

Vertaisryhmä on suljettu pienryhmä, johon on mahdollista päästä mukaan ottamalla yhteyttä Suvantolinjaan. Uusia ryhmiä käynnistyy keväisin ja syksyisin. Useimmiten vertaisryhmään osallistumista edeltää yksilöllinen asiakastyöskentelyn jakso, jolloin tilanteesi tulee kartoitetuksi ja saat toivomaasi tukea.

Ryhmätapaamiset ovat kestoltaan noin kaksi tuntia. Ryhmässä käsitellään väkivallan ilmiötä sekä ryhmän jäsenten henkilökohtaisia kokemuksia. Ryhmien ohjauksesta vastaa kaksi ammattitaitoista ohjaajaa, joista toinen on Suvanto ry:n väkivaltatyön asiantuntija. Ryhmän ohjaajat ovat jäsenten käytettävissäsi myös ryhmätapaamisten välillä!

Kokoonnumme:

Helsingissä

Kampin Palvelukeskuksen tiloissa

Osoitteessa:

Salomonkatu 21 B, 00100 Helsinki

Vantaalla

Marjatta-säätiön? (Kotiapusäätiön Havurastin) tiloissa

Osoitteessa:

Eteläinen Rastitie 12, 01360 Vantaa

"Ryhmässä on hyvä rauhoittua. Ryhmä helpottaa paineita ja lieventää stressiä"

"Vertaistukea ja helpotusta elämään. Uusien näkökulmien löytämistä ja helpotusta muutoksiin"

Haluaisitko mukaan ryhmätoimintaamme? Tai heräsikö sinulle kysymyksiä?

Soita Suvantolinjalle 0800 06776 maanantaisin klo 12-15 ja keskiviikkoisin klo 10-13. Voit myös pyytää jonkun toisen, kuten läheistäsi tai sinua avustavaa viranomaista esim. sosiaalityöntekijää soittamaan puolestasi.

Lämpimästi tervetuloa. Olemme täällä sinua varten!